Finn bedrifter
Søk på navn, firma, bransje, kommune.
Vis etter fylke
Vis etter bransje
 
 
Hva skjer?
Månedens etablerer

PICPAC AS

Anne Gunnæs (62) System i kofforten !

Les mer...
Meny
Tips en venn
Din e-postadresse

Mottakers e-postadresse


 

 

Om Damebedrift.no

Damebedrift.no er en medlemsportal for kvinnelige gründere som ønsker å knytte nettverk og markedsføre sin virksomhet på internett. Her kan du legge ut produkter for salgt og publisere dine annonser, samt komme i kontakt med spennende nye partnere, leverandører og kunder.
 
Som medlem får du gode medlemsfordeler.
 
Vi har 2 medlemskategorier, ”Bedrift” og ”Nettverk”. Du kan lese om medlemsbetingelsene her.
 
Bli medlem, ta kontakt og skap nye forretningsmuligheter sammen!
Hvis du bidrar med nettverksbygging på denne måte så skal vi gjøre jobben vår og markedsføre Damebedrift.no til et bredere publikum og sørge for at enda flere finner websiden din. Det er en vinn-vinn situasjon der alle tjener på at flest mulig er aktive.
 
Vårt mål er å bidra til at flere kvinner starter bedrifter som lykkes. Ved å samle kvinnelige entreprenører i et markedsnettverk på Internett ønsker vi å skape et profesjonelt og trygt markedsfellesskap med mange gode rollemodeller som kan vise vei for dem som ikke har kommet så langt.

Hvert år arrangerer vi et et stort business event, Damefeber i Oslo, og i januar og august har vi fellesstand på Gave- og Interiørmessen på Lillestrøm til halv pris av vanlig standpris.
 
Damebedrift.no  ble startet av Elisabeth Gullner i 2001. Hun driver også Gullfugl AS (www.gullfugl.no) på Oppegård Stasjon. Fom 2012 er Damebedrift.no en del av Gullfugl AS.
 

Facebook

Kvinner

 

Levert av Bradesign © 2002 - 2013
Damebedrift - Greverudveien 1d 1415 Oppegård - Tel. 95 76 95 24 - Org.nr. 983 052 088