Finn bedrifter
Søk på navn, firma, bransje, kommune.
Vis etter fylke
Vis etter bransje
 
 
Hva skjer?
Månedens etablerer

PICPAC AS

Anne Gunnæs (62) System i kofforten !

Les mer...
Meny
Tips en venn
Din e-postadresse

Mottakers e-postadresse


 

 

Dreamteam

D R E A M T E A M
Kvinner som kan

Følg drømmen, bruk hodet og finn din egen lykke!

Entreprenørskap     -    Karriere    -    Selvutvikling/motivasjon

Vi har gleden av å presentere et knippe toppmotiverte og høyt profilerte kvinner som byr på mye personlig kraft og kunnskap gjennom foredrag, seminar og workshops  innen  motivasjonsbygging, entreprenørskap, økonomisk strategi, og salg/markedsføring/kommunikasjon.  Alle driver egen virksomhet og lever av kompetanseformidling innenfor eget fagfelt.
Birgit Semundseth:  
Tanketrening - gjør det umulige mulig!
Birgit er et levende fyrverkeri og en ekte entusiast. Med tanketrening og tydelige mål kan du nå langt. Lær å bruke hjernen mer effektivt, hold fokus, få bedre resultater og bli mer fornøyd. Det du tenker på vil vokse og bli stort!
Trine Åldstedt:
Få et bedre liv!
Trine er en meget anerkjent NLP coach med internasjonal karriere. Trine byr på en indre reise hvor du får tilgang på ditt ubevisste sinn. Alt sitter i hjernen, hevder hun i sin bok med samme tittel. Gjennom øvelser viser hun oss hvordan vi kan styre livet vårt selv og få det bedre.
Elisabeth Gullner:
Kunsten å lykkes med egen bedrift
Elisabeth har jobbet med kvinnelige gründere i 10 år. Hun holder etablererkurs og motivasjonskurs.  Elisabeth byr på kunsten å lykkes som gründer og presenterer en 8 punkts  lykkeformel. Det du liker å gjøre er det du skal gjøre!
Cathrine Lemaréchal
Bygg ditt eget brand
Catherine er ekspert på merkevarebygging og kommunikasjon. Hun er brennende opptatt av hvordan vi kommuniserer muntlig, hvilke signaler vi sender ut og hvordan du kan formidle ditt budskap, være tydelig og bli husket.  Tips om hvordan du kan være unik, troverdig og attraktiv for målgruppen du kommuniserer med.
 
Cathrine Brandt:
Visuell kommunikasjon
Cathrine er grafisk designer med mange års erfaring innen bedriftsidentitet, branding, og konseptutvikling. I design -prosessen tydliggjøres bedriftens styrker og utfordringer, unike egenskaper, muligheter og potensiale. Visuell kommunikasjon  henvender seg direkte til følelsene våre, - det er følelsene som styrer oss.
Annette Kallevig:
Effektiv webmarkedsføring
Med betydelig bakgrunn fra reklamebranasjen i USA og spesialfelt innen webmarkedsføring tar  Annette oss med inn i den digitale verdens muligheter og deler på sin kunnskap om salg i nettbutikk, bruk av sosiale medier og målbar, effektiv webmarkedsføring fra første krone.
 

Eva Aunemo/Gry Wigre:
Strategi for økonomisk vekst
Bedrifter som overlever har det til felles at de vet hvor de skal, felles kultur og evne til å tjene penger. En strategsisamling inneholder 4 deler: 1) Situasjon/visjon/verdier, 2) Hensikt/fokus/mål, 3) Aktiviteter/kompetanse/relasjoner, og 4) Organisasjon/økonomi


Hege Svendsen:

Etisk handel/Handel med Kina. 

Etisk handel og miljømerking, hva er det? . Hvordan CSR arbeid kan være til en fordel for grundere. Fordeler og ulemper. 

Hvordan jobbe med agenter I Kina, hvordan finne frem osv.

Hege Svendsen og hennes miljøvennlige selskap  Allsidige Nord ble kåret til “Årets Damebedrift” I 2010.

For mer informasjon og bestilling kontakt Elisabeth Gullner på elisabeth@damebedrift.no,
mobil 95 76 95 24. Vi diskuterer oss frem til en løsning som passer for deg.


Facebook

Kvinner

 

Levert av Bradesign © 2002 - 2013
Damebedrift - Greverudveien 1d 1415 Oppegård - Tel. 95 76 95 24 - Org.nr. 983 052 088