Finn bedrifter
Søk på navn, firma, bransje, kommune.
Vis etter fylke
Vis etter bransje
 
 
Hva skjer?
Månedens etablerer

PICPAC AS

Anne Gunnæs (62) System i kofforten !

Les mer...
Meny
Tips en venn
Din e-postadresse

Mottakers e-postadresse


 

 

Gründerfrokost 14. april

Velkommen til gründerfrokost  14. april i Drøbak

Tema: Design som suksesskriterium

Hei glade damer,

Da har vi igjen gleden av å kunne ønske velkommen til en ny gründerfrokost I Drøbak. Vi samles til en inspirerende morgenstund og ser på hvordan vi kan lykkes med å markedsføre oss bedre.

Vi har  vært så heldige å få designer Cathrine Brandt fra Seeme på Nesodden til å komme og fortelle om hvordan og hvorfor hun har lykkes med å vokse og hvordan hun bruker design i markedsføringen. Cathrine lager refleks og har i dag to partnere med i bedriften.

Cathrine Brandt: 

"I viktige saker er formen viktigere enn innholdet".

Måten du fremstår på er helt avgjørende for hvordan markedet oppfatter deg og din bedrift, og dermed en av de viktigste suksessfaktorene for å lykkes.

En designprossess handler ikke bare om den visuelle presentasjonen, men også om en bevissgjøringsprossess i forhold til utvikling av selve forretningskonseptet.

Som grafisk designer har Cathrine Brandt 20 års erfaring med å synliggjøre sine kunder i markedet med strategisk bruk av design. Som gründer av SeeME AS bruker hun kraften i design til å forandre og å skape positive holdninger for å redde liv.

Vi tar oss tid til litt effektiv nettverksbygging. Hver deltaker presenterer seg kort med navn, forretningsområde og hvor de kommer fra. Ta gjerne med brosjyrer/visittkort/produkter.

Sted: Gullfugl´s lokale på Sundbrygga, Husvikveien 14, nord for sentrum

Tid: torsdag 14. April kl 08.30 -10.00

Parkering.  Du kan parkere på de anviste parkeringsplassene til Oscarsborg eller på byparkeringen i sentrum (gratis 2 timer) og få deg en friskt morgentur i vakre omgivelser.(Det er dessverre ingen ledige plasser der jeg holder til.)

Det serveres hjemmelaget, sunn gulrotkake, kaffe/te og frisk frukt.

Inngang kr 100,- betales i døren.

OBS! Vi ønsker skriftlig registering for å få oversikt over hvor mange som kommer. Registrer deg her senest innen 12. april.

Gå ikke glipp av denne motivasjonsfyllte starten på en ny dag, i samvær med mange spennende damer.

Hjertelig velkommen!

HilsenElisabeth Facebook

Kvinner

 

Levert av Bradesign © 2002 - 2013
Damebedrift - Greverudveien 1d 1415 Oppegård - Tel. 95 76 95 24 - Org.nr. 983 052 088